Råtta!

Ikväll var Zuzzi konstig. Hon sprang mellan vardagsrummet och smårummen och stod och stirrade rakt in i listerna. Det var som om hon spanade efter något…
Nu för 20 minuter sedan hörde jag en ”smäll” i metallisten i vardagsrummet. När jag sprang dit mötte jag en RÅTTA som satt på vardagsrumsgolvet. Ja, det var en råtta och ingen skogsmus. Om det inte var en skogsmus som var genmanipulerad eller nåt.
Råttjäveln sprang åt samma håll den antagligen kommit ifrån och försvann men det är ju bara en tidsfråga innan den dyker upp igen.
Alltså vad är detta för ett jävla ghetto egentligen. Inte nog med packet som bor här omkring så ska man nu har råttor INNE i lägenheterna på tredje våningen. Jag ringde Poseidon nyss men jouren kunde inte komma hit för sånt på nätterna och fan heller att jag sover i en lägenhet med råttor i. Jag hade för fan inte ens råttor inne när jag bodde på landet men här i Ghettot ska man ha det.
Nu ska jag ifrån det här helvetesområdet. Det räcker med att allt pack samlats på ett ställe, men delar bostad med råttor gör jag inte. Bostads AB Poseidon kan dra åt helvete och de kan ta hela jävla Backa med sig. Fy fan alltså. Fy för helvete rent ut sagt. Får jag tag på råttdjäveln ska jag leka Hostel med den djäveln och i morgon är det jag som köper råttgift och som jag sedan ska slänga in i listerna. Jag skiter om om man inte får det. Jag kan fan inte ha fällor ute på grund av katterna och då får det bli gift. Jag skiter blank i om råttfan ligger och ruttnar sen. Det borde Poseidon tänkt på innan de byggde de här jävla sållen till hus.
Ja jag är något irriterad just nu

Bookmark the permalink.

4 Responses to Råtta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *