Ont så väldigt mycket ont

Dagbok 20 januari 2007

Nu kommer straffet för att man donat i lägenheten denna vecka. Jag har så jävla ont i mina fötter, framförallt i vänsterfoten.
Idag fick jag dessutom ta med den till doktorn som fick tömma den på vätska. Inflammationen blir bara värre och värre, och ingen jävel på det där pissjävla sjukhuset man tillhör verkar ha något direkt intresse av att göra något åt det. Fy fan för läkare, förbannade jävla divor är vad dom är men de misstar sig om de tror att jag är någon jävla faster Olga på 90 år som de kan göra som de vill med. En sak är klar och det är att ska man bli sjuk i Göteborg ska man få cancer. För det verkar som det endast är där man anställer folk med hjärta.
Nåväl, ikväll va i alla fall Markus, Robban och Teresia här och de va kul att se dom igen. Männen hjälpte en stackars bög att få upp de sista bårderna och nu ser det riktigt bra ut. Tanken var att jag skulle hinna med ett tredje rum denna vecka men jag orkar faktiskt inte med det. Jag är totalt färdig i kroppen just nu och behöver vila upp. Nästa vecka ska jag dessutom jobba, hur det ska gå till, och har en underbar vecka då jag ska vara på jobbet alla dagar utom en. Sjukskriven blir jag inte, och jag orkar inte fjäska med fler läkare nu. Man känner sig enbart lat när man hela tiden ska fråga om man får vara hemma. Det hade fungerat om det inte varit så att jag alltid jobbar med människor som ALLTID är sjukare, och då menar jag inte de boende.
Usch e så trött och har så jävla ont. E så jävla less på denna jävla värk jämt och ständigt 🙁

Bookmark the permalink.

2 Responses to Ont så väldigt mycket ont

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *