Medelålders…

Dagbok 2 januari 2007

Så var det nytt år med allt vad det innebär, alltså ingenting. Fast nyår var trevlig, Mike va ju här nere ju 🙂 och det var som vanligt helt lovely att träffa honom. Vi planerade för framtida investeringar vilket kommer göra oss rikare än Wallenberg, coolare än Gylling och bättre än *välj själv*.
På själva nyårsaftonen var vi här tillsammans med Jocke, Cissi, Henke och Emma. Henke blev fullast och jag var nyktrast. Ungefär som vanligt alltså. Fast jag drack faktiskt 2 stycken San Fransisco, men ångrade med efteråt. De e inte gott att dricka längre, så varför göra det. Även om San Fransisco är på gränsen till mumsig.
Under nyårskvällen blev jag ungefär 400 gånger påmind om att jag fyller 35 på torsdag och fy i helvete vad jag fasar för det. Jag vill inte fylla 35. 35 är gammalt, jävligt gammalt och jag vill inte bli gammal. Fan jag fick aldrig vara 25 ju och knappt inte 30 heller, och nu fyller man 35! Fy för satan så trist! Jag har förlorat över 10 år av mitt liv.
Man ser på folk omkring sig i samma ålder som numer har barn, familj och jobb som de trivs med. Vad har jag? Jag lever i nåder med ett arbete jag inte vill ha egentligen och med en oviss framtid.
Nej, jag vill inte fylla 35, nej jag vill INTE fylla 35!!!
Tanken från början var att jag skulle ”fira” min födelsedag på torsdag med lite vänner och sånt, men jag har avbrutit det där. Istället kommer jag gå hemifrån på morgonen och lämna mobilen hemma. Jag har bokat biobiljetter hela dagen så jag ska bosätta mig på Bergakungen för en dag. Där ska jag se film från middag till sen kväll och när jag kommer hem igen är det fredag och jag slipper tänka på att jag fylller år. Så min födelsedag ska jag som sagt fira i förnekelsens tecken, och vet ni: Det känns jäkligt bra!
Usch, 35 år sedan man föddes, och de sista 15 har man undrar om man kommer bli 35. Nu ser det ju ut som det blir så, och då vill man inte 🙁

Bookmark the permalink.

One Response to Medelålders…

  1. anita b says:

    Alternativet är sämre så njut av dina 35! ;=))))))

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *