Jag en man!

Dagbok 14 januari 2005

Shit va jag känner mig nöjd idag.
Har målat taket i vardagsrummet 3 gånger plus lister, fönster och sånt. Märkte iofs att jag nog får ta taket en gång till i morgon för de blev lite ojämt men strunt samma. Jag är nöjd i vilket fall som helst.
I morgon ska jag ge mig i kast med extrarummet. Det ska målas om totalt. Vägar tak och fönster ska få nya färger och jag känner på mig att det kommer se helt lovely ut sedan när det är klart.
Att måla är rena terapin för en sån som mig som totalt saknar all form av tålamod. Här kan man inte stressa om man ska få det snyggt så det är bara att stå där och dra i den takt det kräver. Fast jag kan klaga lite på att jag har världens träningsverk i högerarmen just nu, och det har man fan inte haft sen man va 14 år si så där 😉
Jaja nu ska jag gå och lyssna på den stundande stormen. Det har redan börjat blåsa och enligt all media är det ingenting mot vad som kommer in över Göteborg vid 6 tiden på morgonen. Får väl se om strömmen går och om taket på huset denna gång får stanna kvar. Det fick det knappt när Gudrun härjade.
Natti alla!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *