Fråga till forskaren Annica Dahlström

Forskarvärldens svar på Carin Stenström, Annica Dahlström, har ju bland annat kommit på att kvinnor med små bröst blir bättre på matte. Detta leder mig osökt in i funderingar om kroppen…
Annica, du är som är forskare och professor, en kompis till mig har en stor och framförallt tjock penis. Han är väldigt duktig på att rita och måla och sånt. Jag däremot har inte riktigt lika tjock penis som han (alltså jag vill poängtera att den e helt OK och inte så himla liten heller för den delen heller) och är totalt värdelös på att rita.
Kan detta ha något samband?
En annan kompis till mig har en mycket mindre penis än vad jag har och han har väldigt taskig sångröst. Betyder det att det kan finnas ett samband mellan små penisar och taskig sångröst?
Jag bara undrar alltså!
[tags]Annica Dahlström[/tags]

Bookmark the permalink.

8 Responses to Fråga till forskaren Annica Dahlström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *