En galenskapardag

Dagbok 5 januari 2007

En lugn dag, väldigt lugn. Var och handlade lite mat och bestämde mig att jag ska äta julbord på söndag. Exakt varför jag ska äta julbord på söndag vet jag inte, men sillen är inlagd och skinkan ska slängas in i ugnen i morgon 🙂
Jag fick för lite julmat i julas tror jag så jag måste ta igen det nu, så är det.
Jag fick Galenskaparnas box i present av Henke idag. Det är en box med de första 5 filmerna som de gjort. Så nu har jag lyssnat igenom Stinsen brinner ungefär 4 gånger. Jag älskar den och musiken är bara så bra!
Jag är en mamma som ni läser om i Året Runt.
Jag har fått elva söner, ja det är en diger bunt.
Nu är dom stora och har flytt från hemmets lugna vrå,
men jag förser dem med förnödenheter då och då, annars så…


eller varför inte:
Men att få ett tåg att komma när man lovat,
det är tydligen så öerhört begåvat,
så där räcker inte vetenskapen till.
Därför kommer alla tåg när ingen vill.

Efter Stinsen brinner såg jag och Henke på Macken och sedan såg jag på Monopol, som jag förövrigt anser vara det bästa som Galenskaparna & After Shave gjort!
Resten av kvällen tillbringade jag i telefon med Emma en lång stund och sedan med ”en annan” 😉 och när kvällen blivit natt satte jag mig vid datorn och pulade med företaget. De e mycke nu…
Så idag har jag bara tagit det lugnt och fridfullt. Vilket är skönt. Jag fick igång min hemtelefon idag också, så nu kommer vi plocka ner vanliga numret. På måndag, hoppas jag, kommer mitt nya mobilnummer så snart ”försvinner” jag. Gissa om de känns skönt
Jag insåg idag att de e skitsamma om jag är 35, jag känner mig inte som 35 så de så! Visst, kroppsligt är jag sliten emellanåt som en 70 åring men det tar jag igen genom mitt ungdomliga sätt och min fantastiska sexuella förmåga 😀 Ja, jag ”vet” att jag är bra i sängen. Så fick vi de sagt också. Klart som fan jag är bra! Till och med straighta killar ligger ju med mig, hehe.
Så jag kan fylla de där jävla 35 åren då, så lever jag som jag vill istället. Eller kanske ska jag skriva: Så börjar jag leva nu istället.
Ja lever, de känns bra

Bookmark the permalink.

One Response to En galenskapardag

 1. Helena says:

  Åh, så skönt med en Galenskaparnörd till! Jag älskar dem och deras texter och deras låtar….!
  När det gäller Stinsen brinner tycker jag nog bäst om Axels visa vals:
  Klyv inte plankan med lien, du kanske kan hitta en såååg
  Sitt inte på höga hästar, du kanske kan hitta en lååååååg
  Jag vill också ha en box! 🙂
  /Helena

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *