De annorlunda frågorna…

Det vimlar ju av olika ”Vem är jag” formulär och inlägg bland våra favvisbloggar. Jag har satt ihop en, vad jag tror, lite annorlunda sådan. En med frågor som är mer av de känsliga slaget och som både kan väcka förvåning, förhoppning, förbittring, sorg och glädje. Jag har helt enkelt tagit sånt som jag skriver mycket om på denna röriga blogg. Du får gärna ta den och göra va du vill med den 🙂
1. Är du nöjd med ditt liv?
Nej, inte det minsta. Faktum är att jag anser livet vara ganska pissigt egentligen. Man föds och man hoppas man ska bli något, men den bittra sanningen är att man inte ens lyckats införskaffa sig riktigt snygga påslakan och om några år är livet slut.
2. Vad anser du om dödsstraff?
Dödsstraff i alla former är fel.
3. Tror du på Gud?
Jag tror på Guden inom oss. Den kraft och den styrka som gör att vi människor kan göra de mest fantastiska ting. Denna kraft kan vi använda till goda saker, men vi kan också använda den till onda handlingar. Hur vi använder den är upp till oss. Så om du frågar om jag tror på en Gud som den som det står om i Bibeln säger jag nej. När det sedan kommer till Jesus var han och är antagligen fortfarande en av de smartaste, vettigaste och klokaste männen som gått på denna jord. Det är synd att så många inte inser att Jesus viktigaste mål inte var att göra alla till heterosexuella.
4. Det jobbigaste/svåraste ögonblicket i ditt liv?
Det är nog många men Mias död var svår. Beskedet om sjukdomen var svår och några veckor/månader 2004 var ganska pissiga dom också.
5. Vad gör du om 10 år?
Jag tror inte jag lever om 10 år så jag har inte funderat så mycket på de där
6. Nämn 3 personer du skulle vilja träffa, levande eller döda
Först Astrid Lindgren, bara för att jag vill ge henne en kram
Sedan Adolf Hitler, bara för att jag vill fråga honom, ”Va sjutton håller du på med?”
Sist Jesus, bara för att få lyssna på honom. Höra hans ord från honom och se vad som lagts till och dragits ifrån under årens lopp
7. Vad anser du om landet USA?
Egentligen vet jag inte vad jag tycker om USA. Lika mycket som jag hatar deras president, och lika mycket som jag inte kan förstå hur de kunde rösta på den dönicken, ja lika lite vet jag egentligen hur USA fungerar. Jag tror att omvärlden i väst vill att USA ska se ut på ett visst sätt och så blir det så sen i våra ögon. Problemen USA har internt har vi här också i många fall, och att de är större där beror delvis på att landet e större. Det glömmer man ibland.
8. Är du rädd för döden?
Nej, jag är mer rädd för vägen mot döden. Tidigare var jag nog mer rädd för livet
9. Finns det några du ärligt du kan säga att du hatar
Ja, det finns det. I alla fall om hat är att önska de människorna ont och då menar jag ont i den utsträckningen att jag skakar på axlarna och säger, ”Nej men så där” och faktiskt ler. Hemskt kanske men för mig också nyttigt.
10. Är livets ord en sekt?
Nej, Livets Ord är inte en sekt, i alla fall inte om man tittar på förklaringen till vad en sekt är för något numer. Men det är å andra sidan en församling som totalt tar över många av sina medlemmar och som extremt mycket bygger sin verksamhet på och runt pastor Ulf Ekman. Han blir sändebudet som ska leda medlemmarna till frälsning. Ser man dessutom på Livets Ord sätt att ta in pengar från medlemmarna så finner man mycket sektbetonat i deras tillvägagångssätt.
11. Har storleken någon betydelse?
Oja, det där är skitviktigt! I ett större akvarium trivs fiskarna bättre och dessutom blir det snabbare en trevligare miljö för dom
12. Aftonbladet eller Expressen?
Spark eller knytnäve mot skrevet?
13. Ska Världen Idag och liknande tidningar förbjudas?
Nej, varför skulle dom? Vi har yttrandefrihet i det här landet, den gäller även dom. Däremot ska allt dom gör granskas, ifrågasättas och på största möjliga sätt plockas sönder. Då brukar propaganda av deras slag falla ihop av sig själv till slut.
14. Ska alla som inte gillar/accepterar homosexuella fördömas?
Nej, se svaret på fråga nummer 13
15. Varför ska homosexuella få gifta sig eller Varför ska homosexuella inte få gifta sig?
Homosexuella ska få gifta sig därför att när två personer lever ihop och älskar varandra kanske dom vill gifta sig. Svårare än så är det inte
16. Känner du dig trygg med den svenska Polisen?
Jag hade känt mig mer trygg om guldfiskar skötte om deras jobb. Den svenska polisen är skrattretande, och det beror mest på de som ska ansvara för dom inte på poliserna i sig
17. Ska vi införa hårdare tag mot invandrare som inte sköter sig?
Blir det värre om det är en invandrare som inte sköter sig?
18. Är Littorin den drygaste minister vi någonsin haft?
Nja, vi har ju också haft Persson. Littorin är mer bara allmänt kaxig.
19. Tror du att du bloggar om 3 år?
På något sätt ja, men hur vet jag inte
20. Varför har inte du länkat din blogg till Walentine.com?
Antagligen för att du retar gallfeber med allt ditt bullshit och för att jag tycker du e jävlit dryg och kaxig. Dessutom skriver du illa och det finns inte en punkt jag håller med dig om. Dessutom klagar du på Israel och på ”kristna”. Varför skulle jag länka till dig?
[tags]Undersökning[/tags]
Intressant.se

Bookmark the permalink.

3 Responses to De annorlunda frågorna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *