Dags för ett eluppror?

I Skrivande stund är nära 200 000 personer utan ström, som vanligt kan vi väl börja säga eller?
Att det blir storm kan inte elbolagen hjälpa, men de kan fanimej hjälpa att de inte gräver ner mer ledningar i vårt land. Efter varje storm blir det diskussioner men varje gång lugnar dessa diskussioner ner sig, och elbolagens svinaktiga chefer får chansen att tjäna mer feta pengar på kunder som inte vågar säga ifrån.
Till er vill jag säga att det är ERA pengar det handlar om. Säg ifrån för fan! Kräv att Vattenfall och de andra ockerbolagen gör mer för att höja beredskap och service. Företag som tjänar miljard efter miljard per kvartal har råd att göra det de borde gjort för flera år sedan, grävt ner skiten i marken.
Är det inte snart dags för ett eluppror? Det kanske vore något för oss bloggare. En gemensam kampanj mot elbolagens priser, service och taskiga syn på sina kunder

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *