Dagens pucko

En man som tänder på andra män, det är en kvinnlig typ av reaktion, för det är ju kvinnor som ska tända på män och vice versa. De här har en blandning av kvinnliga och manliga egenskaper i sina hjärnor. Varav en råkar att vara den här med partnerpreferensen, säger Annica Dahlström.
Det är ju kvinnor som SKA tända på män….
Till Annica säger jag bara en sak…
Kyss mig i arslet, och sånt SKA du tända på för det har jag forskat fram.
Att Annica dessutom använder skitsnacket om mode när det kommer till bisexualitet/homosexualitet visar bara vilken syn hon själv har på läggningen i fråga. Jag blir rent förbannad på sånt rent skicksnack. Att det i vårat samhälle idag faktiskt är lättare att komma ut som homo/bi har självklart ingenting med saken att göra. Nej för det är en modenyck, och det har en forskare i Göteborg kommit på. Grattis!
Den dagen en forskare börjar fundera på homo/bisexualitet utan att ha utgångspunkten att det är annorlunda/konstigt/felaktigt, ja den dagen kan vi börja få svar på frågan om de sexuella läggningarna. Tills dess får vi hålla oss med män och kvinnor som Annika.
Jag blir så jävla less
[tags]Forskning, Hjärnan, homosexualitet, Annica Dahlström[/tags]

Bookmark the permalink.

3 Responses to Dagens pucko

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *