Dagens Carola

Nu vill jag tacka dig för din närvaro och support detta intressant och minst sagt spännande år.. Och från djupet av mitt hjärta vill jag stå i tro tillsammans med dig om att Guds planer för ditt liv och dina drömmar ska få mötas och bära god frukt till både dig och din omgivning! Du själv är den som avgör och väljer hur din morgondag kommer att se ut tack vare av vad du tänker och låter dig påverkas av. Tänk tankar av liv och hopp. Det är vad Gud givit till oss varje dag genom nåden och kraften av Jesu död och uppståndelse.. Han hör oss när vi ber! Var med och våga Tro, Älska och Förlåta. Och ta emot av den himmelska friden som får alla våra tankar att stilla sig vid vetskapen om att du är högt älskad av Gud och Hans barn. Den friden ger oss sann lycka, oavsett vart på jorden vi befinner oss! Du är så betydelsefull.
Från Carolas egna hemsida
Det bästa med Carola är att hon inte är så överdrivet överdriven
*suck*

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *