Carin Stenström, här är en nyhet för dig!

Homosexuella svanpappor tar bättre hand om ungarna

Enligt tidningen Expressen har den amerikanske biologen och forskaren Bruce Bagemils kommit fram till att ungar till homosexuella svanpappor klarar sig bättre än andra ungar. Förklaringen är att svanhannarna är mycket större och starkare än honorna, och har större möjlighet att försvara sin avkomma.
Vi kan också läsa följande söta lilla berättelse:
De här två (hanarna alltså) parade sig med varandra. Först hoppade den ene på den andra och sedan skiftade de, säger Lennart Blomquist, Malmö kommuns fågelansvarige. Men till slut la en grågåshona ett ägg i deras bo och övergav sedan ägget och de två svanarna fick bli adoptivfäder. De ruvade ägget och tog hand om ungen när ägget kläckte
Hur ska ni möta detta Carin, Ruben och alla ni andra på Världen Idag? Kommer svanarna får brinna i helvetet nu? Eller finns det ett speciellt helvete för homosexuella djur också? Är de det som man brukar kalla för Blå Stjärna?
[tags]homosexualitet, Världen Idag, Carin Stenström[/tags]
Intressant.se

Bookmark the permalink.

3 Responses to Carin Stenström, här är en nyhet för dig!

 1. Nineve says:

  …och vissa insekter äter upp sin partner efter akten vilket också är bra för avkomman då honan behöver energin till äggläggning.
  Enligt den kristna tron är skapelsen fallen, skild från Guds plan…djuren har till skillnad från människan dock inget ansvar och inte heller möjlighet till fria val.

 2. Walentine says:

  Aha så när djur av samma kön har sex med varandra har dom det på grund av att de inte fattar bättre?

 3. Nineve says:

  Walentine na, förmodligen av samma anledning som det finns köttätare….världen är inte sån som Gud skapade den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *