Brev till Drottningen

Skrev ett brev till vår drottning alldeles nyss. Lägger in det här också
Hejsan.
Jag skriver till er på grund av en artikel som tidningen Världen Idag har där man försöker binda ihop Sveriges homosexuella med pedofili. Detta är inte första gången man försöker klanka ner på de homosexuella på detta sätt men denna gången tar man till drottningen som vapen.
I slutet av deras ledare, som ni hittar här:
http://www.varldenidag.se/?aid=5081&sessId=6sLdKZbe
Skriver tidningen om Ecpat och man blandar även in drottningen. Detta är mycket synd då jag liksom andra vet hur drottningen engagerat sig i utsatta gruppers rättigheter. Att på detta sätt röra ihop homosexualitet, ecpat och Sveriges Drottning är ett försök att genom lögn visa hur enade alla står gentemot de homosexuella grupperna. Det man nu gör är att man drar vanära över både Ecpat och drottningen.
Ville bara meddela er detta om ni redan inte visste om det.
Vänliga hälsningar
Walentine Andersson
www.walentine.com

[tags]Världen Idag[/tags]

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *