Sluta röka sidorna är så förbannat fulla med skit

Detta är ett inlägg skrivit i enorm abstinens. Jag skulle just nu kunna döda för en cigg. Jag skakar, är rastlös och totalt okoncentrerad på precis allt.
Vad går man då? Jo man går in på Sluta röka sidorna som Internet dräller av och läser vad man ska göra. Efter 10 min med sådana sidor blir man ännu mer röksugen för vilket bullshit de målar upp.

Man möts av bilder på tjejer som ler mer falskt än Carola och man får läsa om hur jävla underbart det är att inte röka. Det är heller inga problem att sluta röka. Näääääärå! Bara man bestämt sig så går det av sig själv och man ska dricka lite vatten när suget sätter in.

Jag har tömt Göta Älv snart. Jag pissar mer per dygn än jag gjort per tidigare. Jag går promenader och jag tar till och med en snus när det blir för jävligt, ändå skulle jag kunna döda för den där ciggen.
“Det går över på några minuter”, står det på hemsidorna. Suget försvinner igen efter ett tag får jag lära mig och jag väntar och väntar men ingenting sker. För det enda jag villl göra är att:

RÖKA!

Sidan säger till mig att jag ska tänka på hur underbart livet blir utan ciggen. Jag får läsa om hur underbart pigg jag kommer att bli. Jag kommer att lukta bättre, få vacker len hy, bli starkare, slippa morgonhostan och jag kommer bli så jävla pigg så sömn kommer bli något jag inte kommer att behöva i fortsättningen.

Jag skiter i det! För jag vill:

RÖKA!

Det är säkert jättebra med alla dessa Sluta Röka sidor men sidorna är uppenbart skrivna av personer som aldrig tänt en cigg i hela sitt liv. Hälften av dom är också uppenbart sponsrade av läkemedelsföretag som vill sälja Nikotinleksaker. Dessutom skulle de fanimej inte skada att någon sida skriver som det är: Att det är ett helvete att sluta röka.

Jag har stått emot det hittils. Idag slog jag sönder en askopp i blandad raseri men också lite psykologiskt för att för mig själv bevisa att det där eländet är över nu. Jag S K A lägga av med skiten, jag måste lägga av. Jag har antagligen redan fått KOL och jag tänker inte låta det där eländet bli värre och vem vill inte ha vacker len hy som en tonårsbrud för den delen heller 😉
Frågan är bara, hur fan ska jag klara av det???

HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP

Andra bloggar om: Sluta Röka

Intressant.se

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *