Walentine.com: Liten uppdatering…

Dags att redovisa lite snabbt om hur saker och ting går i Walles liv och vi börjar med fötterna…

De värker så in i helvete. Igår ringde jag till den så kallade läkare som jag haft just i detta ärende och skrek “Nu får du för helvete göra något” så jag ska dit på måndag. Alltså, jag har fullständigt noll förtroende för vårdcentraler just nu men jag tänker in gå därifrån på måndag förrän jag har både tid till gymnast och allt som går att ordna. För jag är så jävla less på detta nu så ni anar inte. Så länge jag har skor på mig funkar det, då värker det bara om jag stått still ett tag men om jag tar av mig skorna känns det seriöst som att jag inte kan stödja mig på dom och jag kan inte gå med täta skor på mig hela dagarna. Gissa hur mina fötter ser ut alltså. Lär väl sluta med kallbrand innan detta e över 🙁

Jobbet då? Hur går det där skriker ni i oro *egokänsla påslagen :)*

Jodå! Jag är på väg bort men det har blivit lite “försenat” kan man enklast förklara det med. För någon vecka sedan hände något på jobbet, som jag inte vill berätta om här nu med tanke på att andra är inblandade, men det gjort i alla fall att jag skrev ett rart litet brev till facket. Brevet slutade med att jag gick ur kommunal men det är tre månaders uppsägsningstid och tro mig när jag skriver att nu ska dom få göra skäl för de 400:- de skinnar mig på varje månad (kommunal är dyrast att vara med i men det säger ju sig själv. Vi är ju flest medlemmar, många av oss får inte strejka och dessutom har vi sämst lön, klart vi ska ha högst avgift! ;))
Men bort e jag på väg och riktigt vad jag ska göra vet jag faktiskt inte. Något mer jobb med en arbetsgivare som är med handslingsförlamad än en guppyfisk med simblåseproblem tänker jag inte ta i alla fall, utan jag vill göra något nytt.
Kan inte alla som läser detta gå in på www.prisparadiset.com och sedan handla något från alla annonser? Gör ni det så slipper jag jobba och kan börja blogga på heltid 🙂
Visst tusan vill jag kunna skriva på heltid men sannolikheten att jag skulle få ett sådant jobb är lika stor som att Idol Danny skulle stå bakom mig nu och sjunga “Öppna din dörr” för mig. *vänder sig om* Nej han stod inte där! 😀 Attans!

Jag har en liten idé till en företagsidé som jag tror på och som dessutom inte har några ekonomiska risker och sådana idéer brukar vara bra. Fast om det blir av blir det i en väldigt liten skala till att börja med och jag vill inte kasta mig ut i några dyra projekt för det finns det ingen ekonomi till.

walentine.se…

Tidningen då? Har jag glömt den? Nej det har jag absolut inte. Tanken var ju att den skulle starta den 1 dec och nu kanske en del av er räknar ut att så inte blir fallet. Saken är den att jag haft enorma problem med det tekniska runt det hela och framförallt det byråkratiska. Jag ville inte skriva ett ord där innan utgivarbevis fanns och det var inte så lätt som jag trodde när det inte fanns något att visa men det är ändå tekniken som strulat till det. Jag fick idén att försöka lära mig allt själv utan hjälp mycket på grund av att jag sedan om något strular ska kunna fixa problemen själv utan att behöva vänta på den som kan. Detta har gjort att allt tagit längre tid än jag räknade med och detta ihop med senaste operationen har gjort att allt drar ut på tiden. Jag lär återkomma till när jag vet mer om det, men tro mig. Tidningen ska ut! Kunde Hierta så kan jag! 😀

Hur mår jag då? 🙂

Jo tack, jag mår ganska bra faktiskt. Känner mig för tillfället väldigt lugn och nästan harmonisk. Egentligen borde jag inte känna mig så, om jag ska följa min vanliga trend men just nu känns livet ganska OK. En arbetskamrat tyckte att jag varit mer än lovligt förbannad den senaste tiden och det har jag, men att vara förbannad är inte det samma som att må dåligt. (shit vad jag vill berätta vad saken handlar om)
men jag mår faktiskt ganska bra. Har försökt ta de lugnt efter operationen och det har funkat. Jag och Henke såg på matador och nu ser vi igenom Sagan om ringen plus fortsättning igen. Känns som att jag just nu bara finns, och det räcker gott

Snart är det jul och då kommer min lilla mamma ner. Det är världens tjat på henne och hon oroar sig för precis allt, men det ska ändå bli kul att få hit ner henne. Skinkan är redan köpt och snart ska jag köpa tillbehören till senapen mamma alltid gör på julen 🙂
Till nyår kommer Mike hit! WHOHO! och jag får ha min lille snutt här i tre dagar. Det ska bli så mysit att träffa honom igen så ni anar inte. Dessutom kommer han bli så stolt över mig när jag inte luktar rök och då kommer han säga “Duktig Walle” 🙂

Jorå livet går framåt och allt känns just nu ganska lätt. Hur det känns i morgon vet jag inte men det får jag ta då.
Dessutom kan jag berätta att jag hade sex för ett tag sedan med en av alla de “straighta” killar jag haft den stora turen/oturen att träffa de senaste åren. Jag var lika intresserad av sexet som jag är av att dricka vattnet i vallgraven inne i stan men jag gjorde det enbart för en saks skull och det var att efteråt få titta på personen i fråga och säga “Vilket konstigt sätt du har att vara straight på” Elakt? Ja, lite kanske men jag är å andra sidan ganska bra på sex (jag är en jävel på att kyssas! ;)) så speciellt elakt var det inte i alla fall. Finns värre öden att drabbas av än att ha sex med mig. Man kanske inte får ha sex med mig, tänk det scenariot!

Nu ska en Walle sova som en gris. Är så trött så trött så trött. I morgon skulle jag jobbat men så blir det inte. Går jag med dom här fötterna en dag till får dom köra omkring på i rullstol snart känns det som. Så i morgon ska mina fossingar få vila ut, vilket dom behöver.

Natti alla snuttisar och tuttisar och tussar

/walle

P.s Skickade in en debattartikel till en tidning idag. Ska bli kul att se om det blir onsdag eller torsdag som tidningens svar med orden Tack för ditt inlägg men…. kommer 🙂 D.s

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *