Walentine.com: Idag får vi fira!

Idag är det 1 1/2 år sedan jag fick reda på att jag fått inflammation i bägge fötterna. Sedan dess har inflammationen vandrat så sakteliga upp mot benen så nu sitter den ungefär från låren och neråt i bägge ben. Detta gör att när jag nu går upp på morgonen känns det som någon kört en ett par knivar rakt in i smalbenen och man vill gärna skrika rakt ut. Samtidigt är det alltid lika underbart när man gått i skor ett längre tag och man sedan tar av sig dom. Då finns det knappt något stöd i fötterna.

I morgon ska jag träffa ett gäng så får vi se vad som ska göras åt detta. Amputering är något jag erbjudit bara för att slippa värken men det var en dålig idé fick jag veta 😉
Skönt att det börjar röra på sig och framförallt är det skönt att den läkare jag gick till från början i morgon kommer få sig en knäpp på näsan. Det är alltid skönt när andra skäller åt en 😉

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *