Walentine.com: Empty Bed eller Vi som går sängvägen

Idag har det varit en bra dag för en just nu trött Walle. Började med läkarbesök och sedan ett besök på artisten, alltså scenskolan i Göteborg.
Tanken från början var att jag skulle springa förbi där och lämna in en ansökan till en kompis men så när jag funderade lite natten till idag så tänkte jag helt enkelt, “Why not” och jag insåg hur enormt tråkigt Sverige är utan mig som skådespelare så jag skrev ihop en ansökan jag också 🙂 Jag har redan valt ut vilka stycken jag ska använda 🙂 (Karin det blev inte just det stycket men det blev faktiskt hur den Boken, insåg vilka oerhört starka texter det ju finns!)

Väl inne på Artisten som, på sina ställen verkligen stinker kultursnobberi slängde jag in alla ansökningar och kände att detta känns helt rätt. Innan jag lämnar byggnaden har jag dessutom träffat på en jättesöt kille som det slutade med att jag bytte mailadresser med och nu ikväll byttes det telefonnummer 😀 Han var tidigare dansare och, tja, väldigt jättemycket gay. Dessutom verkade han väldigt insatt i hur Teaterhögskolan i Göteborg fungerade.
Alltså, tro nu inte att jag räknar med att ens komma vidare på första uttagningen men va fan! Man lever bara en gång, i alla fall här och man ska testa allt och vem vet? Kanske kommer tårarna rinna nerför juryns kinder när jag framför mitt dramatiska mästerverk. Så från och med nu kallar jag mig inte skribent mer. Jag är från och med idag Konstnär 😀

Efter besök och ragg på Artisten knallade jag vidare ner mot Götaplatsen igen. Vid stadsbibblan såg jag att de hade en judiskutställning som jag gick in och tittade på och den berörde mig djupt. Intrycket förstärktes av att det ute i entrén till huset stod ett gäng unga killar och tjejer och spelade Klezmermusik, en musikstil som jag älskar! Jag älskar blandningen av violin och den där tutan (som jag aldrig lär mig namnet på)
Det kändes ändå tungt att se utställningen, gamla minnen gjorde sig påminda och under ett tag tänkte jag på min gammelmormor och det hon fick utstå. Det blev ett väldigt starkt ögonblick och det slutade med att jag gick ut från huset ett tag för annars hade jag nog börjat gråta där inne. Även om man bryter med sin släkt och sin släkts tro finns minnena och ångesten kvar. Inom judendomen är det ett som är säkert, och det är väl inte så konstigt.

När jag lämnade bibblan helt hade jag också fått med mig 4 DVD filmer hem som jag lånade. Bland annat Rocky Horror Picture Show! Underbar, sjuk och så himla lovely 🙂 Lånade också en mysig Agata Christie film. Ni vet en sån där film där alla stjärnor som finns är med i samma rulle. Den ska jag se i morgon tillsammans med…… en annan person 😉

När jag kommit hem efter att ha skällt ut en idiotisk morsa med barnvagn, (Jag hatar barnvagnar på bussar och skulle jag vara politiker skulle det omedelbart bli avgifter för barnvagnar. Jag skiter i om barnet är 1 dag gammal. De förbannade vagnarna tar ju fan upp hela bussen. Eller så skulle jag inför barnvagnsfria bussar eller nåt), idioten hade ställt vagnen mitt i gången så inte en käft kom vare sig av eller på bussen i mittendörrarna, så sprang jag in och köpte mysmat till mig och djuren. Vilket betyder att de inte äter sin mat utan de äter det jag vill äta.

Kvällen tillbringade jag i extremt lugn tillvaro med film, chat, telefonsamtal, mail, telefonsamtal, mail, telefonsamtal, chat, mail, mail och chat. (jo det var en lugn kväll :))

Måste också inflika en sak som gjorde att jag fick garva gott idag. En kompis hade fått hem filmen Shortbus (återkommer till den i ett annat tillfälle) För er som inte känner till den innehåller filmen väldigt mycket tydligt sex. Kompisen skulle i alla fall ringa men först skulle han se 2 min på filmen så att den funka. När 4 minuter gått får jag messet över MSN:

“Du jag ska bara kolla lite mail här, jag ringer om 10-15 min istället”
Jo men säkert, maillådan va säkert skitfull….;)

Nej nu ska jag sova. Är alldeles för trött för att skriva egentligen som ni säkert ser. Inser när jag gluttar igenom det att ingen egentligen alls är skrivet, men det är ungefär som vanligt här då.
Sist så en kram till en person som kallas Oswald, har jag fått lära mig. På hans blogg hade han länkat till en video med Style och låten Empty bed. Den låten spelas HELA tiden just nu och jag blev bara så glad när jag hörde den. Hans blogg är föresten riktigt kul med alla gamla minnen som dras upp där. Tror den bloggen är den ende jag varit med om som t.ex. lyckats få mig att sitta och titta på inledningar till gamla tv-serier. Sånt e kul 🙂

Nej nu är det natten! Zuzzi väntar redan för hon ligger på min kudde och snarkar vilket betyder att vi kommer snart bli ovänner och hon kommer morra åt mig, men jag morrar tillbaka. Två kvinnor ska inte slåss om samma sak, det slutar alltid med catfight. Som sista sak så är min MSN fortfarande: msn@walentine.com om någon skulle vilja adda mig. Jag har skrivit de innan men folk säger att de inte funkar. Gör det inte det är det MSN’s fel och inte mitt.

Natti, kramis eller som han sade på Artisten idag, “Heje”

/walle

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *