Walentine.com: Deppa inte över att homosexuella inte får lämna blod!

Nej, inte ska vi deppa. Det finns ingenting att vara ledsen över för vi ska vara glada! Vi har ju faktiskt kommit närmare andra grupper ju! Det måste vi väl fira. Nu är vi ju faktiskt enligt Socialstyrelsen jämställda med både narkomaner och prostituerade. Så varför klaga?

Nej jag hinner inte skriva mer nu. Jag ska ringa en kompis. Fick ett SMS av honom nyss och jag lovade höra av mig snabbt. Han hade visst satt på en brud igår, utan kondom. Det är den tionde tjejen han har sex med i år, utan kondom. Vi ska bestämma träff på måndag eftermiddag då jag ska möta honom utanför blodgivarcentralen.

Han är nämligen blodgivare

Andra bloggar om: Blodgivning, homosexualitet, socialstyrelsen, samhälle

Intressant.se

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *