Walentine.com: Dagens Kommer ni ihåg…

Denna lilla katt som “roade” oss i Sky Channel på 80-talet

Jag har aldrig tidigare tänkt på hur extremt gay DJ Kat var. Ser ju ut som om han kom direkt från inspelningen av en video med Village People

P.s Visste du att den blonda bruden som DJ Kat alltid hade med sig på riktigt är syster till han som senare startade Endemol. Ni vet det där företaget som låtit oss genomlida skit som Big Brother och annan smörja. Egentligen helt oviktig information men i alla fall D.s

P.s.s Jag hade faktiskt en singel med DJ Kat. Vet inte var den är nu tyvärr, men jag kommer ihåg att DJ Kat rappade och inledningen gick, “I´m DJ Kat thats who I am” D.s.s

P.s.s.s Nu går jag och lägger mig D.s.s.s

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *