Walentine.com: Är verkligen Fuglesang årets svensk?

Aftonbladet vill nu i sin vanliga manipulerande stil, som de sedan kan skylla ifrån sig genom att kalla det för folkets vilja, ha Fuglesang som årets svensk.

Jag är hemskt ledsen men jag tycker inte att han ska bli det, han ska inte ens bli nominerad. Vad är det egentligen Fuglesang gjort? Visst han åker runt i rymden, det är stort! Han ska montera saker på rymdstationen, det är skitstort men jag kan nu som förste svensk avslöja en sak…

Fuglesang är INTE den första mannen i rymden! Man kan gärna tro det när man läser de hysteriska rubrikerna i pressen nu. Visst tusan är det kul att en svensk är där uppe men hysterin blir faktiskt barnslig emellanåt och man kan tro att detta är den första händelsen någonsin som har med rymdprogram och Sverige att göra. Har alla glömt av att Sverige sedan många år bidragit med teknik och kunskap som gjort att forskningen kommit så långt som den gjort? Dom människorna som bidrar till det är det inte en käft som tänker på.
Oavsett hur svårt det än må vara att bli astronaut, och oavsett hur vältränad man än är borde lite av hysterin gå till dom som faktiskt ser till att de där skeppen kan lämna jorden. Det är inte direkt någon lådbil man snickrat ihop.

För mig är denna Fuglesanghysteri inget annat än ytterligare ett bevis på det begär av idoldyrkan som råder

Andra bloggar om: Fuglesang, Hysteri

Intressant.se

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *