The Vicar Of Dibley


Inatt såg jag det som sägs bli det näst sista avsnittet någonsin av The Vicar of Dibley och ack vad jag skrattade.
Jag älskar denna serie och jag har gjort det sedan första gången jag någonsin såg något från serien. Just blandningen av bondkomik, engelsk humor och den religiösa twisten gör denna serie till bland det bästa som gjorts. Att Geraldine också är en präst med rätt syn på kristendomen gör serien ännu bättre. Hon är en mänsklig präst som älskar Gud och Jesus lika mycket som hon blir kär och svartsjuk. Hon dömer ingen och hon gör fel. Så som människor är i allmänhet.
Sedan finns ju alltid Alice Tinker som kanske är den skönaste karaktären i någon serie, någonsin! I senaste avsnittet hade Alice läst DaVinci-koden vilket resulterade i att hon räknat ut att hon var sista levande personen som är släkt med Jesus i rakt nedstigande led 🙂

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *