Tack alla!

Jag har fått mycket mail de senaste dagarna och många uppmuntrande ord och kramar. Sådant värmer ska ni veta. Många har tröstat och stöttat och det är skönt att det finns några i mitt liv som insett hur viktigt skrivandet är för mig. Jag har också fått några få mail som istället är glada och ett av dom förklarade att Internet nu hade en syndare mindre. Haha
Dom orden fick mig att inse att så kan vi ju inte ha det så Walentines Värld kommer tillbaka. Det är bara att konstatera att jag är naken utan min blogg. Jag har någon pervers sida av mig, en av många ;), som har ett behov av att skriva, skrika, klaga och gnälla och som emellanåt också vill skriva något rart och sött.
När sidan återkommer vet jag inte. Att jag kommer stanna kvar på det här hotellet är väl det ingen som räknar med men jag kommer tillbaka. Databasen som är kvar hade också skadats men tack vare hjälp från mig själv lyckades jag få ur alla inlägg och kommentarer lagda fram till och med april 2006. Inläggen skrivna efter det går det också få tag i tack vare Mickey och andra (vet inte hur jag ska kunna tacka er alla) Där blir det värre med kommentarer för även om man har kommentarer som RSS så vill bloggprogrammet lägga in de som inlägg om man importerar dom, vi får se hur det går
Så håll ut och så hoppas jag att några av er finns kvar när Walentines Värld: Nu med Backup! återuppstår
Om vi inte ses före det så vill jag också passa på att önska alla en riktigt skön och God Jul. Stressa inte för mycket och tänk på att det är inte handelns omsättning som är det viktiga denna helg. Så ge någon du inte känner en kram och sprid lite glädje istället.
Kram på er

And for my family…

SÅ! Nu fick jag med alla 😀

Bookmark the permalink.

10 Responses to Tack alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *