Optional Excerpt igen

Är det verkligen ingen som läser på denna blogg, ni är ju ändå en hel del, som kan detta med Optional Excerpt i WordPress?
Det inte funkar alls just nu. Jag trodde först det berodde på att databasen kommer från annat ställe, men sedan testade jag att installera om hela WordPress igen utan något inlägg alls och det funkade inte då heller.
Hur jag än letar funkar ingenting, det jag sökt efter på google har inte gjort mig mycket klokare. Det ska också tilläggas att jag testat det i olika themes men det funkar inte någon gång. Så det måste vara något med inställningarna i grundprogrammet och inte i själva temat.
Hjääääääälp!
/walle

Bookmark the permalink.

One Response to Optional Excerpt igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *