Juldagsmorgon glimmar

Fick sova bra inatt. Nu sitter jag och mamma och pratar om ditten och datten. Mycket släktminnen blir det, både roliga och de mer mindre roliga.
Mamma åker hem klockan 3, efter det ska jag färga håret *gayvarning* och bestämma mig för vad för kläder jag ska köpa i veckan. En lugn jul är till ända, och det bästa är att jag fick sova bra inatt. Jag vaknade strax innan sju och funderade om jag skulle springa på julottan men insåg sedan att jag gjorde mig bäst just nu sovande så jag somnade om direkt. Är säker på att Han har förståelse. Jag tittade ju ändå på midnatsmässan en stund inatt och störde mig som vanligt på sekten runt Påven. En tradition jag har 😉

Bookmark the permalink.

One Response to Juldagsmorgon glimmar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *