I´m Back

Man kan tro att inget hänt men det har det.
Sajten har varit raderad, återfunnen, försvunnen och nu är den flyttad till nytt ställe.
Allt ser kanske ut som vanligt men allt är inte som vanligt. En del saker fungerar inte som de ska och en del inlägg är inte återställda, och en del inlägg kommer för alltid att vara försvunna. Dessutom kommer de kommentarer som lämnades mellan april och december för alltid att vara borta. Det visade sig att mitt bloggprogram ville skriva in kommentarerna som inlägg, och kalla mig lat men jag orkar inte skriva in alla inlägg för hand. Så om just din kommentar är borta behöver det inte bero på att du är hatad och illa omtyckt, det kan också bero på teknikens under.
Men det rör på sig och det är ju en väldans tur det 🙂

Bookmark the permalink.

3 Responses to I´m Back

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *