Avskaffa kollektivavtalen!

Jag har funderat lite på det som hände på Wild n’ Fresh i Göteborg och jag har kommit fram till att alla kollektivavtal ska brytas upp och göras om. Ingen arbetsgivare ska tvingas att behöva vara med om sådant här! Självklart är det arbetsgivaren och den anställde som tillsammans ska komma överens om hur villkoren på arbetsplatsen ska se ut. Facket ska inte ha med det att göra, utan facket ska enbart sköta om de arbetsgivare som frivilligt går med. Allt ska vara frivilligt för med friheten kommer lycka och välgång! Heja Friheten!
Med tanke på att vi lever i en värld där folk aldrig byter jobb numer och där snabba förändringar bara är något som vi ser när vi tittar på Star Wars så kommer detta bli extremt bra för alla.
Man frågar de anställda om de vill ha kollektivavtal på arbetet och om dom säger nej ska facket försvinna blixtfort. Detta kommer också medföra en stark känsla av trygghet för den anställde, särskilt inom den privata sektorn. Då företag alltid går lika bra och aldrig behöver oroa sig för sämre tider kommer den anställde kunna njuta av samma trygghet hela sitt liv. Med tanke på att många företag, som t.ex Wild n’ Fresh, också betalar ut högre ersättning till den anställde än vad föreskrifterna i avtalen säger så kommer ju den anställda tjäna enormt på att slippa fackets inblandning.
Så lägg ner alla kollektivavtal och skäms på er facket för att ni utför sådana här fruktansvärda maffiametoder. Fattar ni inte att ni inte behövs längre! Era dummingar!
Ja, jag är ironisk
[tags]Wild n’ Fresh, kollektivavtal, facket, handels, företagare[/tags]
Intressant.se

Bookmark the permalink.

4 Responses to Avskaffa kollektivavtalen!

 1. Boktips för dig: ”I trygghetsnarkomanernas land : Sverige och det nationella paniksyndromet”
  http://www.bokus.com/b/9151847426.html

 2. Walentine says:

  Jag har läst den Ola, tycker du den va bra?

 3. Roger Sjölander says:

  En så intelligent analys. En vänstermänniska som säger att folk ska få göra som de själva vill.
  Synd att du förstörde det genom att säga att du var ironisk.

 4. Walentine says:

  Ni högerbloggare….får ni betalt av någon för att vara dryga och kaxiga.
  En jävla tur rent ut sagt att inte era hjältar i regeringen visade samma stil under valrörelsen. Hade dom betett sig på samma sätt sätt som ni högerbloggare så hade dom inte nått 4%

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *