Walentine.com: Tänk så ett jobb kan vara…

En person missköter sig på sitt arbete. Personen skiter i dom boende, hånar de boende, tvättar inte de boende, bråkar med personalen, försöker hetsa personalen emot varandra, latar sig på jobbet, ljuger för chefen, begår arbetsvägran etc etc etc etc etc etc…
En sådan person hade i en normal värld fått sparken. I den värld som kallas kommunen har personen nu anmält två personer för mer eller mindre mobbing. Det är alltså synd om henne, stackarn
Jag bad Kommunal dra åt helvete idag. Om tre månader slipper jag världens dyraste tidning “Kommunalarbetaren”. Det finns andra fackförbund. Kommunal har inte gjort ett skit sedan Ådalen 31 ungefär. Anledningen till att jag går ut är historien ovan som kommer från mitt eget arbete. Jag försökte skriva till Kommunal och berätta om situationen på min avdelning men de behagar inte ens svara, och man möter inte mig med ignorans. Då har man skitit i det blå skåpet. Så dom kan behålla sin skittidning och sina medlemsresor till Fredrikshamn och de kan torka sig i arslet med mina medlemshandlingar. Bye bye Kommunal!

Fast jag skulle nog samtidigt behöva facket, för snart lappar jag till den där jäveln på jobbet. Seriöst jag lappar till henne!

Jag ska ta ett exempel…

På avdelningen jag jobbar finns det två sidor med 10 boende på varje sida. På morgonen när de ska komma upp delar personalen upp sig två och två. I förrgår jobbade Henke med henne och jag ska nu berätta ställningen i “vem latade sig mest denna morgon?”
Jag kan och vill inte få in på detaljer men av de 10 boende som skulle upp kräver 4 personer hjälp med det mesta. 2 personer behöver hjälp med stöd. 1 person behöver hjälp med mer påminnelse. 2 klarar sig nästan själv och en helt själv. Denna morgon hade också en av dessa boende drabbats av magsjuka.

Henke tog upp alla 4 som behövde total hjälp ensam. Han hjälpte personen med magsjuka och han hjälpte alla andra utom 2. Hon vann alltså ganska kraftigt i ledning. Denna dag hade också Henke tvätten och hon hade städet. Henke slutade klockan 13 och hon slutade klockan 15. När Henke gick hem klockan 13 var nästan all tvätt klar, hon hade då inte börjat städa.
När jag kommer klockan 15 hade hon precis avslutat det städ hon skulle ha gjort på förmiddagen. Hon hade valt att istället börja städa efter middagen när de boende ska vila. Detta hade gjort att en tjej från den andra sidan fick lägga alla istället.
Klockan 16 när hon gick hem hängde tvätten kvar där Henke lämnade den, hon själv satt på rapporten och ljög och berättade om att de haft en sådan fruktansvärt jobbig förmiddag. Henkes version är, “Den var väl som vanligt, ganska lugn”
Hon ljuger hela tiden och så här är det varenda jävla förbannade dag. Jag avskyr människan och med avskyr menar jag avskyr. Hon är så jävla dum rent ut sagt så de stenar jag satt på ute på Måvholmen i somras uppvisade en starkt intelligens i jämförelse. I snart ett helt jävla år har vi haft det så här med henne och jag lovar! Jag klappar snart till henne.
Alltså jag tycker så fruktansvärt illa om henne så det finns inga ord för saken. Jag som bara jobbar kvällar ser också kanske tydligare än andra hur illa hon gör mina andra arbetskamrater. Folk är helt slut när jag kommer på eftermiddagarna. Det är ALLTID något som hänt, och på något jävla sätt lyckas hon ALLTID komma undan.

Jag vet inte hur många timmar jag pratat med chefer och verksamhetsplanerare om henne. Hon har misskött sitt jobb sedan första dagen hon satte sin fot där och jag fattar inte vilket nöt inom vuxenutbildningen som gav henne en examen.
Jag fattar det inte: Hon kör med total arbetsvägran men ingenting händer. Fan hon vägrade plocka upp en boende som ramlat i golvet! Vad fan har en sådan med mina gamla att göra.
Gissa hur det känns när en gammal dam tar en i handen och säger, “Walle, släpp inte in henne här idag”

Shit alltså, jag blir förbannad bara jag tänker på det. Bara genom att skriva detta inlägg inser jag att jag där någonstans älskar min gamla gubbar och tanter, även när de gnäller över allt från kallt kaffe till att solen skiner. De är ju helt Lovely och så kommer en sådan ragata och förstör för dom. Jävlas man med mina boende blir jag förbannad och hon har inte gjort annat sedan hon började.

Och nu har alltså HON anmält två av mina kolleger, eller som hon skrek till en av dom förra veckan. “Du har kränkt mig i 8 månader”. Det heter ju samtal numer, allt är ju så jävla fint och heter så jävla fint men nu ska dom ha s a m t a l.
Det är på grund av sådana människor som hon som idéer till filmer som Saw uppstår. Den saken e klar.

Tack Kommunal för den trygghet och värme ni skänker era medlemmar, tsss. Ni är inget annat än arbetsgivarens högra hand eller ni är värre. Jävla femtekollonare!

Godnatt!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *