Walentine.com: Sverker Åström – We Love U

 

 Så där ja! Då har man sett första avsnittet av Böglobbyn och jag hoppas  att SVT har beredskap på gnällande frieligiösa och andra för de satte nog kaffet i vrångstrupen.

Fast vad skönt det var med ett program som inte direkt skrek ut “ÄLSKA BÖGARNA” utan som berättade delar av gayvärlden som den är utan en massa pekpinnar och annat. Fortsätter Böglobbyn i denna stil kommer SVT lyckas bra!

Ändå var detta Sverkers program, för man måste älska Sverker. Han kommer ut som 87 åring och gör sin debut som programledare som 90-åring. Han är så stark och så söt och så jävla charmig. Han borde vinna QX priset varje år tycker jag, för han är Sveriges bög nummer 1.

Sverker visar också på något som vi i detta land inte pratar om. Han visar att homosexualitet inte dök upp i mitten på 70-talet. Man talar ju aldrig om gamla människors sexualitet så då blir det ju ännu mindre av gamla homosexuella människors sexualitet. Därför gör han en insats våran Sverker. Jag kommer ihåg QX Galan 2004 när han fick priset som årets gay. Då rann tårarna på mig för jag tycker han är lite av en hjälte.

Sverker We Love U!

Andra bloggar om: Homosexualitet

 

Intressant.se

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *