Walentine.com: Plåster…

Idag ringde facket och de hade ju givetvis inte gjort några fel. Hur det gick på mötet idag med saken på jobbet vet jag inte för de blev belagda med tystnadsplikt (givetvis)

Jag har i alla fall bestämt mig hur jag ska göra…

Jag ska bli ett plåster på henne. Jag ska byta mina turer så att jag jobbar med henne så mycket som möjligt. Jag ska bevaka varje jävla steg hon tar och när hon gör minsta misstag ska jag anmäla händelsen och henne. Hon har ljugit för sista gången och när inte de som ska göra nåt gör något gör jag det på mitt sätt. Hon kommer om ett tag att önska att facket gjorde något.

Det måste bli ett slut på att låta äldrevård och omsorg vara avlastningsplats för AMS.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *