Walentine.com: Ont idag med :( *snyft*

Har ont idag med och dessutom e jag skittrött

Va på möte på jobbet idag vilket skulle slutat 16, vilket själva mötet också gjorde. Efter det märker jag att både akvarieramp och pump till jobbets akvarie inte funkar som det ska och medan jag efter miljoner försök fick igång pumpen slutade det med att jag fick åka och köpa ny ramp till akvariet. Så jag var hemma efter 19 istället 🙁
Väl hemma bestämde jag och min snutt att vi inte orkade laga mat så vi beställde pizza. Självklart fick jag helt åt helvete fel pizza med en massa jävla äckliga musslor på, vilket jag höll på att spy av. Denna vidriga slemmiga äckliga sytliga dräggelmat är bland det värsta jag vet. Dessutom äter jag både av princip och allergi inte några skaldjur så det blev en lyckad måltid.
Till maten såg jag och Henke på kanske den sämsta film som någonsin gjorts “My super exgirlfriend”. Filmen var så dålig så man ville slå ner någon efteråt. Se den inte är ett stort tips. Doppa penisen i saltsyra istället, jag lovar att det är en roligare sak att testa.

Som om inte detta var nog fick jag senare på kvällen ännu ett bevis på hur sjuka i huvudet vissa föräldrar är. Jag förstår inte vissa människors moral. Ligg med vem du vill, gör va du vill, bete dig hur du vill men bli för fan inte bög. Det är deras melodi.
Förstår inte dessa föräldrar hur genomvidriga de är när de lägger sig i sina söners och döttrar sexliv. De borde fanimej inte fått skaffa barn. Jag har noll respekt för föräldrar som har svårt för sina barns sexuella läggningar. Om föräldrar blir oroliga för hur det ska gå, om barnen kommer råka illa ut eller liknande är en sak. Det är väl en normal sak för föräldrar att oroa sig men när de börjar lägga sig i hur deras barn ska ligga med folk blir jag förbannad och jag undrar ibland över deras egna perversa synsätt på sex om de är så jävla intresserade av hur deras barn pippar. Ja jag låter kanske hård men det bjuder jag på och Nej, jag kan inte förstå det där. Det är skillnad på att oroa sig för sina barn och försöka styra dom.

Jag kommer aldrig glömma min egen mamma när jag berättade hur saker och ting låg till inför henne. Hon tittade upp från sin virkning och tittade på mig och sade “Något mer jag inte redan vet. Det brukar inte vara så vanligt att killkompisar sover över hos varandra så i en 90 säng”, och sedan var det inte mer med det. Alla killar jag träffat sedan dess har mamma sett som en i familjen och för det älskar jag min lilla mamma högt och lågt. När man sedan tänker på att jag träffat motsatsen till mamma i en kärring som till och med krävde HIV test av både mig och dåvarande killen så blir jag ännu mera tacksam för hur mamma var. För saken är den att mamma efteråt aldrig varit rädd att fråga om saker och ting. Hon har frågat om allt från känslor till sex och hon har också berättat hur hon tänkte och jag vet att hon respekterar mig. Jag kommer aldrig glömma när vi träffade en väninna till mamma en gång och mamma nämnde något om Henke. När väninnan då frågade vem Henke var hann jag inte svara utan mamma sade bara “Det är Walles pojkvän” och så var det med det. Mamma har kanske har haft sina brister, liksom alla har, men just i detta har jag haft världens bästa och sötaste lilla mamma. Mest tror jag för hon avdramatiserade allt så perfekt. Det viktiga var att jag var lycklig ansåg hon. Det är något som många andra föräldrar borde ta lärdom av.

Nu ska jag sova och hoppas på att den här förbannade värker går över snart. Tyck synd om mig! Annars spammar jag era bloggar 😉

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *