Walentine.com: Ok TV4 det är dags nu…

Alla kan göra fel, inget snack om den saken. Ibland kanske man har en idé som sedan inte visar sig bli så bra som man trodde. Då är det viktigt att man kan stå för det och erkänna sitt misstag.

Snälla TV4 vi tycker om er i alla fall, men det är dags att inse fakta nu. Det är dags att ni erkänner misstaget och släpper eländet och går vidare, Lägg ner “Förkväll” och gör det nu. Programmet är inte bara dåligt, det är så fruktansvärt dåligt så när programmet sänds kan jag inte ens se på någon annan kanal för jag stör mig på att veta att Förkväll går just nu. Istället stänger jag av TV’n och läser en bok.

Lägg ner programmet TV4, lägg ner nu! Svenska folket kan inte ha gjort något så ont så att de förtjänar detta straff och har vi det så säg hellre vad vi gjort så vi kan rätta till det men lägg ner Förkväll nu!

Jag säger det igen…

Snälla TV4 lägg ner Förkväll!

NU!

Andra bloggar om: Förkväll, tv4

Intressant.se

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *