Walentine.com: Nu tändas åter ljusen i min lilla stad…

Mörkret är här, och än en gång påminns man om att våra förfäder borde ha stryk för att den en dag kom hit och sa, “Här ser det ut att vara kallt och jävligt! Här stannar vi, HURRA!” Fast nu börjar ljusen tändas lite mer och idag försökte dom sälja julpynt till mig i affären. Vill bara kräkas på dom. Det är för tidigt än!!!

I morgon ska jag jobba och denna vecka ska jag arbeta hela 3 dagar! Jag har ett tusen miljarder saker att ta igen denna vecka så jag måste klara det. Har en del saker att göra ordning också och färdigställa. Man ska ju inte lämna de skunkade skeppet medan grytorna står på spisen så att säga.

Undras hur det kommer bli sen, men det ska jag inte spekulera i nu. Saker får ha sin gång, det om något borde jag ha lärt mig vid det här laget. Fast jag är ganska dålig på att komma på att jag lärt mig saker faktiskt. Jag är dålig på att se att jag faktiskt ibland är ombord på tågen som susar omkring. Om jag t.ex jämför med hur jag mådde då och nu så inser jag att jag faktiskt varit delaktig i resorna emellanåt. Känns inte alls dumt när man inser såna saker.

Nej nu ska jag uppdatera mig på de bloggar jag själv läser och sedan ska jag sova. Har några favvisar man inte får missa. En av mina främsta favvisar just nu är en blogg en kille skriver. Vill inte skriva vem det är för då kanske han blir sur/arg/generad eller nåt sånt. Kan ju avslöja att han kommer från samma hemstad som jag så kanske nån vet.
Söt är han också! hihihihi *fnittrar hejdlöst*

Vet ni vad kära vänner. Jag känner mig ….befriad

Mer om det nån annan gång

Puss

P.s Bara jag som tycker att Palmlöf i Böglobbyn e skitsnygg? Mums! D.s

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *