Walentine.com: Magsjuka, jobb och underbart. Alldeles underbart!

Igår gjorde jag någonting som jag oftast inte gör före 12, jag somnade. Jag var totalt utslagen och var jättesjuk. Jag frös och skakade och mådde piss.
Samtidigt blev jag nästan lite glad. Det är så skönt att få vara så där manligt sjuk någon gång emellanåt. Alltså, “ååååhhh va jag är sjuuuuk” ni vet 😀

Kan inte säga att jag mådde så himla bra idag heller faktiskt men till jobbet kravlade jag mig, vilket var den dåligaste av alla dåliga idéer. Det går någon form av magsjuka på jobbet, vilket antagligen är det jag också fått så de som inte hade magsjuka igår har det nu. Lägger man sedan till att det, på grund av andra saker på arbetet, skedde saker som borde fått mig se svart så borde dagen varit riktigt pissig! Fast det var den inte, för tre saker hände idag som gjorde att jag blev nästan på snudd på glad.

1. Jag och Henke kanske får oss en rommie snart. En väldigt speciell sådan, hihi

2. Jag fick en lysande affärsidé som kommer få miljonerna att rulla in! Ok, kanske inte miljoner men i alla fall nån krona

3. En annan sak hände som fick mig att helt enkelt bara må ännu bättre men det tar jag en annan dag.

Nu ska jag spy och sen sova! Jag älskar att ha magsjuka!

WHOHO!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *