Walentine.com: Lite bilder på världens sötaste Chrille

En gång i tiden “jobbade” jag på sajten dvdforum.nu En av ägarna till denna sajt heter Christian Magdu, han är skådespelare och också en mycket duktig sådan. Att han också är så söt och snygg så man blir alldeles fnittrig gör ju inte saken sämre.
Så i brist på annat att läsa så titta och njut och se så söt han e! 🙂

Christian_Magdu9.jpg
En tuff bild på Chrille där han liksom säger “yeah babe”
Kanske ska säga det redan nu innan ni drägglar ner skärmarna att Chrille tyvärr e straight och upptagen med en…snyft….kvinna 🙁
Jag vet att det är rent förjävligt men ibland måste vi ta dessa smällar. Fast skulle han byta sida har jag redan tagit nummerlapp! För den delen sägs det att hans kvinna ska vara väldigt rar så va fan!
De kan vi väl bjuda på. Vi har ju Danny och Darin….eller hur det nu är 🙂

sv03.jpg
Detta är det som jag, från och med nu när jag kom på det, kallar Chrilles “George Michael period”. För visst är han lik Georgesnutten under Georgesnuttens “Older” period

sv07.jpg
Så här glad blir Chrille när han tänker på alla homosexuella fans som vill se Chrille i en scen tillsammans med Martin Rolinski samtidigt som Idol Darin och Idol Danny sjunger duett till “I Will always love u” samtidigt som Carola står och skriker “SYNDARE” samtidigt som jag ringer Aftonbladet och frågar dom om dom vill ha årets scoop.

sv05.jpg
och så slutligen den sötaste bilden av alla på honom. Faktum är att denna bild, och detta är helt sant, födde min karaktär i min bok. Jag hade ett helvete att komma på hur personen skulle se ut och vara och så såg jag denna bild och skapandets kraft satte igång blixtsnabbt. Så min polis ser nu ut som Chrille (Ja Chrille om du skulle läsa detta. Jag kommer lägga in krav på dig för rollen om det blir manus av det 🙂 )

Suck va söt han e!

P.s Vill ni se mer av Chrille så besök hans egna sida vetja!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *