Walentine.com: Krig i Korsbæk

Japp, kriget har kommit till den danska staden Korsbæk. Mads Skjern har blivit superrik och Maude rättade Herr Stein från tyskarna. Matadororgien här hemma fortsätter 🙂

Annars har det varit en lugn fredag. Har ont som fan i armen men det går över.
Dagen tillbringade jag med att försöka handla på Netto men vände när jag märkte att kön till kassorna gick över HELA butiken. Så jag fick offra mig och handla på det förbannade Hemköp istället. Kan avslöja att jag avskyr Hemköp. Ockerpriser blandas med äckligt söta små skyltar är allt ska se så förbannat hemgjort ut. Jag klarar verkligen inte av sånt. Jag går inte till en matbutik för att få ha det lite mysigt. Jag har det hellre mysigt hemma samtidigt som jag vet att det skiljer 8 kronor paketet på kattmaten eller över 20:- på nötfärsen. Hemköp suger!

Resten av kvällen tillbringade jag och Henke ihop framför TV’n och gissa?… vi såg på Matador 😉 Jag lagade en skitgod soppa med potatis och färs i som var jättemumsig och vi hade det bara hur lugnt som helst. Nu är det 4 avsnitt kvar bara *snyft* sen är det över för denna gång. Senare på kvällen när vi hade en liten paus från Matador ringde jag och störde Mike och sedan pratade vi tills hans batteri tog slut. Lille snutten kommer hit till nyår, hihi, det ska bli så kul att se honom igen 🙂 Dessutom fick jag ett boktips av honom på en bok som Henke visst ägde så efter detta inlägg ska jag fråga Zuzzi om lov om jag får lägga mig i sängen. Såg att hon tagit platsen just nu och vem är jag som kan störa henne?
Ännu senare på kvällen ringde telefonen igen och det var mig en trevlig överaskning vem det var, fast det är hemligt 🙂 (nej det var inte idol-Danny eller några ex) Känner att jag snart får pallra mig upp mot fjollträsk faktiskt. Får kombinera det ihop med lite jobb så får företaget betala resan *muhahahaha*

Jag känner mig av någon anledning så fruktansvärt lugn just nu. Alex är över och det gick snabbt denna gång. Jobbet är snart över. Kroppen mår efter omständigheter väldigt väl just nu och själen gör det likaså. Jo, jag känner mig lugn.

Nej, nu ska jag som sagt fjäska lite med katten här och fråga om jag kan få sova i min säng. Antagligen kommer hon bli sur och hoppa ner och sätta sig och vänta. Sedan kommer hon anfalla akvariet vilket gör att jag kommer behöva ligga och höra på när det plaskar som fan bredvid mig. När jag sedan lagt mig riktigt tillrätta och ska börja läsa kommer hon komma och lägga sig på boken och se så där enormt söt ut.

Jag älskar mina djur

Nattis

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *