Walentine.com: Kanske var Danny för perfekt?

Danny åkte ut Idol och alla verkar rasa. Läser man Aftonbladet och Expressen kan man tro det är krig. Analyserna över varför Danny åkte ur verkar gå åt att de som gillade Danny räknade med att han skulle vara kvar och därför röstade dom inte. Jag har en annan teori. Jag tror Danny var för perfekt, och jag tror att vi gillar lite “badboy/badgirl” istället för blonda söta killar som alla älskar.

Danny tilltalade alla. Han var söt, snäll, rolig, busig, flörtig och rar. Dessutom var han tillsammans med en tjej som han älskade jättemycket (enligt kvällspressen) och så var han kristen och han tackade Gud ofta för sitt liv (enligt kvällspressen)
Som om inte detta räckte hade han också i sin ungdom gått igenom en fas där han trodde att han var bög (enligt kvällspressen) vilket gör att han, oavsett lägging, tycker om homosexulla och har inget ont alls av dom (enligt kvällspressen)
Japp, jag tror Danny var för perfekt. Det var liksom inte mycket till spänning över honom och det tror jag behövs i Idol. Snällhet säljer inte i längden.

Fast jag tycker Danny ska torka tårarna och börja le istället. Vi har inte hört det sista av honom och han kommer gå långt men han behöver bli lite mer busig. Så Danny, dumpa tjejen och fixa en skandalnatt med någon kille. Då har du raderat lite av det snälla hos dig och du kan bli Sveriges manliga svar på Madonna. Jag kan faktiskt tänka mig att hjälpa dig om du har svårt med gayraggen men bara för att det är du. Efter att ha sett dig i idol och efter att du sprang omkring i Boxers igår så inser man att du har alldeles för mycket tillgångar för att misslyckas 😉

Andra bloggar om: Idol2006

Intressant.se

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *