Walentine.com: Jerry, this is for you :)

och alla andra också… 🙂

Som en del vet är jag inne i en enorm George Michael period just nu. För er som är lika trötta på George Michael som jag är på spårvagnar så kan jag lugna er med att det snart går över, men…
Jag tänker göra något jag aldrig gjort innan och som jag heller aldrig kommer göra igen så länge reglerna är som de är. Jag tänker låta er lyssna på en hel låt på denna sida.

Igår kom jag över en helt fantastisk version av George Michaels låt “One more try”. Han gör den ihop med kör och i gospelstil och det var så bra så jag började nästan gråta när jag hörde den första gången. Så klicka här nere och så hoppas jag att det fungerar, det gör det här i alla fall just nu 🙂

Jerry du måste lyssna minst två gånger så du verkligen förstår varför George äger! Fast jag ska erkänna att jag avgudar Madonna också så din smak är inte helt fel Jerryboy. Någon gång för vi träffas och byta skivor med varann 😀

Så luta er tillbaka och njut av en man med världens vackraste röst i en av de absolut bästa versioner jag hört av en redan från början underbar låt

Om någon på något skivbolag blir arg nu vill jag poängtera att jag inte är intresserad av att sprida musik olagligt. Jag skriver om George Michael för att jag avgudar honom och med tanke på att jag gör det ni borde gjort för längesedan, en svensk sida om George, så tror jag inte George blir så arg heller va? Skulle han mot förmodan bli det så kan ni väl be George ringa mig direkt! Kanske kan jag och George ha ett möte om saken eller nåt. Behöver han sängplats kan jag alltid ordna något i gästrummet…
som just nu inte går att använda men det ordnar sig säkert med den saken. Däremot kan ju det skivbolag som eventuellt blir argt svara på de mail de får istället…

Jag låter denna låt ligga här några dagar sen plockar jag bort den. Blir självklart glad om ni berättar vad ni tyckte om den.

P.s Jag märkte nyss att om man hoppar i låten verkar det som att hastigheten kan ändras så spola inte framåt! D.s

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *