Walentine.com: Jag kommer aldrig bli en bra präst…

Vi motade prästen vid dörren idag på jobbet. Tyckte synd att vi skulle sprida ut magsjukan som sätter sig fast i allt fler. De boende som orkade vara ute tyckte de va tråkigt och jag föreslog att jag kunde hålla i gudstjänsten istället. En tant tog mig då i handen och såg allvarlig ut och sade, “Walle, det blir inte samma sak förstår du”. Så vi struntade helt enkelt i det och istället för psalm så lyssnde vi 50-tals musik och hade nästan allsång. Det gick precis lika bra.

Det är jobbigt med magsjuka när de kommer till ålderdomshemmen. Det tar enormt på de gamla och samtidigt som man ska försöka göra allt för att inte sprida vidare eländet så ska man försöka räcka till överallt i alla fall. Gummihandskar och handsprit är det som gäller. Jag som dessutom har ett sår på ena handen blir lika glad varje gång jag dränker handen i sprit. Man känner att man lever då kan jag lova.

Annars gick dagen bra, väldigt bra. Jobbade med Henke och Emma vilket var skönt. Fast ska jag vara ärlig har jag jobbat med bra människor hela veckan så jag ska vara nöjd. Nu e jag ledig några dagen igen och då ska jag passa på att hinna mer att göra allt det där jag inte hinner annars. Ska träffa lite folk också, vilket ska bli mysit 😉

Annars har jag hela dagen retat mig på Viktor & Rolf och HM tjafset. Bara jag som tycker kläderna är skitfula? Struntar i om det är “billigt”. Jag kan skita i det där hjärtat och de där pilarna och så kan jag köpa det ännu billigare.

Nej de blir inte mycket skrivet idag, ska sova nu.

Natti

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *