Walentine.com: Jag är besviken…

Nu har det snart gått 5 dagar sedan första avsnittet av Böglobbyn och tidningen Världen Idag har inte avslöjat så mycket som en endaste liten hotelse eller något annat skoj. Ingen i redaktionen har hotat SVT Chefen med stryk och inga hemliga företagare har blivit hotade på nätterna av någon homosexuell galen journalist.

Carin Stenström vad håller du på med!? Har du tappat stinget? För nog såg du väl programmet?

Eller är det så att när homosexuella pratar om kärlek så vill Världen Idag skriva om sex. När det sedan pratas om sex och homosexuella så vet inte Världen Idag vad dom ska skriva. För skulle dom skriva precis så som en sak var skulle dom ju bryta mot traditionen de så starkt besitter.

Nej så kan det naturligtvis inte vara………

Andra bloggar om: Världen Idag

Intressant.se

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *