Walentine.com: Grattis Åke!

Läser att programmet om Åke Green nu stoppas av någon anledning av SVT.
Ett litet tips till människan som tog beslutet att stoppa avsnittet är att ni nästa gång kollar igenom programmen INNAN ni börjar sända trailers för dom. Fast det kanske man inte kan begära av SVT. Vidare kan ni också använda eran webb som ni pratar om hela tiden och förklara varför programmet stoppades.
Att programmet Böglobbyn nu tappat all tilltro i mina ögon behöver kanske inte förklaras. Det som är värre är att Böglobbyn nu kommer bli en serie som i första avsnittet handlade om cruising och som i avsnitt nummer 2 kommer handla om Schlager. Låt oss nu “hoppas” att program nummer 3 kommer handla om Glory Holes och sedan kan Livets Ord visa Böglobbyn i deras kristna skola i Uppsala som informationsfilm om synd.

Jag kände stora föroppningar efter första avsnittet. Jag tyckte det var modigt av SVT att i första avsnittet att visa en sidan av gayvärlden man inte pratar om så mycket. Därför blev jag ännu gladare när jag märkte att man i andra avsnittet skulle ta upp frågor som just dom om Åke Green. Blandninge var det som behövdes där fördomar och verklighet kunde blandas. Någonstans där har SVT’s mod tagit slut och det är synd och skam.
Det som är ännu värre är det faktum att granskningen av Åke Green inte kommer visas, och det är synd för Åke Green borde granskas varje dag, året om. Green och hans lärljungar står för allt det som gör att människor som Elton John får med sig anhängare när han säger att religionen borde förbjudas.
Att SVT nu verkar sätta ihop en serie om bögar och inte ta upp Åke Green är lika dumt som att göra en dokumentärserie om George W Bush och utelämna Irak.

Fast kanske är det inte så mycket att sura om egentligen. Åke är ju Åke, han är för kristendomens vad Åsa-Nisse är för svensk film och det kommer han alltid att vara. Tänk när dagen kommer då omvärlden ska utvärdera dig Åke. Vad kommer du då bli ihågkommen för? Jo, som en man som spred hat i en frikyrkosal och kom undan med det. Ingen kommer bry sig om något annat du lyckats genomföra i ditt liv. Hur känns det egentligen Åke?

Stackars Åke

Andra bloggar om: Åke Green, SVT, Sveriges Television, Religion

Intressant.se

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *