Walentine.com: Friidrottsförbundet söker VM

Trots att regeringens regeringsförklaring uppenbart var avsedd för att låta bra i precis allt för att lite senare inte gälla längre så bestämde sig Friidrottsförbundet för att söka VM 2011 alternativt 2013 och man lämnar nu in ansökan trots regeringens nej till ekonomisk garanti. Detta tycker jag är superbra! Låt oss nu hoppas att regeringen tänker om och gör dom det inte så får man skrapa ihop pengar i alla fall. Det som är synd då är att pengarna som ett VM drar in (och ja, staten tjänar pengar på ett VM) går till just staten. Fast vem vet, regeringen som ju tycker att man ska satsa för att vinna kanske ger inkomsterna till Göteborg och Friidrottsförbundet…. haha jo men visst.
Nu hoppas vi också på positivt svar på ansökan också. Göteborg ÄR en perfekt stad att hålla friidrott i.

Andra bloggar om: Sport, idrott, friidrott

Intressant.se

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *