Walentine.com: En vanlig natt i Backa…

Torsdagen den 23 nyöppnade Netto i Backa efter att ha man i vintras stängde, rev hela huset och byggde nytt.
Natten till den 24 körde några in med bil rakt in i butiken


Bilden kommer från GP

Det som är lite komiskt i det hela är att hela Backa “vet” vilka det är som gjort det. Det är samma gäng som stått bakom all annan skit här de senaste 2 åren. Det berömda Backagänget gör som dom vill, och lär fortsätta med det.
För här i Backa ska vi vara glada att polisen ens orkade ta sig till Netto denna natt. Det är inte alltid de känner för att komma när något händer. Numer hoppas jag bara att Backagänget blir ovän med något annat gäng och att de sedan har ihjäl varandra. Det verkar ju uppenbart vara det enda sättet att slippa kräken så länge polisen prioriterar annat.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *