Walentine.com: En fredag som inte var som en vanlig Fredag men ändå var det som en Fredag :)

(Jag funderar starkt på att lägga ner de där med att döpa mina inlägg, blir allt svårare. Snart har jag bara de olika orden för mannens könsorgan kvar och då flyr alla mina läsare bums…)

Idag var det Fredag, och det är ju kanske skoj. När man jobbar i min branch blir det inte riktigt några veckor på samma sätt då man är ledig lite hur som helst men idag var jag ledig och det var ju också Fredag o de e ju kul. (snacka om att köra fast sig i en mening)
Jag vaknade, för att vara mig, väldigt tidigt men det var jobbets fel. De ringde och väckte mig och frågade om nån jävla näringsdryck som inte var beställd. Att jag varit borta i en vecka verkade ha passerat dom förbi. Jag gick i alla fall upp efter det och satt och tittade in i akvariet lite. Bestämde mig för att försöka få tag i en stor rot tills jag “bygger” om här hemma om 2 veckor. Kan nog bli snyggt så om någon har en JÄTTESTOR gryta att låna ut så säg till 🙂 Jag ska koka roten/rötterna först i saltvatten. Då blir inte vattnet brunt av dom sen har jag fått lära mig.

Väl uppe satt jag och pratade med Henke lite och sedan gjorde jag mig i ordning för en tur in till byn. Först åkte jag på ett snabbt möte om ett tal jag ska hålla den 1 dec och sedan åkte jag förbi jobbet och lämnade en liten blomma till Emma. Jag och Peter bestämde oss igår för att köpa en liten blomma till henne som tröst och som en liten påminnelse om att vi finns här just nu i allt det jobbiga.
På jobbet var det ett härligt kaos. Alla boende skulle i säng samtidigt och vila middag och knappt någon personal fanns tillgänglig. Emma och de andra som ändå var där sprang som dårar mellan rummen och flanen, hon som jag berättat om och som får en amöba att verka smart och kunnig, jobbade i köket. Det hade tagit henne 3 timmar att plocka undan frukostdisken idag så klockan halv tre gick hon på rast. Då var inte middagen borta från borden än. Haha, hon är en klippa verkligen!
Jag smet väldigt snabbt iväg igen vilket kändes skönt. Jag skulle dessutom träffa Erica också och henne va de kul att se igen. Trots att stackaren var förkyld och eländig så var hon lika cool och fräsh som alltid. Hon e verkligen en fräsch tjej. Jävla Gustav!
Efter dejten med Erica åkte jag hemåt där Henke väntade. Vi köpte Pizza och såg på Matador ihop. Vi har börjat se på den igen. Jag älskar serien och har alla avsnitten och ungefär vart tredje år ser jag om den. Denna gången kör vi 2 avsnitt i taget vilket är lagom. Det är så underbart skönt också inser man att se en serien som inte har hysterisk musik spelandes hela tiden och där ingen Jack Bauer ska hinna rädda världen på 24 timmar. Heja Matador! Världens bästa tv-serie

Efter Matador fick jag för mig att i all hast byta gardiner i storarummet, så Henke (som inte är en klippa i just såna saker) satte sig vid datorn och jag pysslade med att vara lite pysslig. Det blev jättesnyggt faktiskt och jag inser att jag är en djävel på att sätta upp gardiner. Trots att klockan egentligen är för mycket och trots att gardinstången är 5 meter lång så går det skitbra. Tänk så duktig jag e!
Jag längtar så nu tills jag får ordning på stora rummet. Henkes mamma lovade att kolla om hon kunde hitta nytt tyg till våra möbler. Att införskaffa något svindyrt är meningslöst när man har katter och jag vägrar ha skinnmöbler. Först för att jag tycker det är äckligt att sitta på skinn och sen för jag tycker det oftast, inte alltid, är ganska fult. Hellre då lite småslitna möbler man kan krypa ner i. Jag behöver det nu för jag har insett att jag börjat komma till den åldern nu när man ska sova efter middagen. Innan kände jag inte så men nu blir jag skittrött så fort jag fått i mig första potatisen. Suck, åldern kommer närmare…
Nåväl, om allt blir jag som tänkt mig kommer jag “bygga in” Akvariet i bokhyllan. Karet ska alltså stå i mitten och sedan delar jag bokhyllan och sätter ytterdelarna på sidorna av karet. Mittendelen som också innehåller barskåp flyttar jag till ena sidan av soffan. Vidare ska ett annat bord få hälsa på en container och lite annan skit ska slängas. Jag ska också måla om tak och lister. Tapeterna är det ingen fara med men taket är förbannat rökskadat och nu när det inte ska rökas mer ska allt som påminner om det bort. Rummet där karet står i nu ska göras om helt så det blir snyggt. Det har varit en sådan där sak som det planerats om i åratal men som det aldrig skett någonting med, och nu är det dags! Tror det kommer bli riktigt bra faktiskt allt när det är färdigt.
Efter det ska jag börja övertyga Henke om hur bra det skulle vara om vi slog ner en vägg i köket. Av någon anledning har dom delat köket men en skitvägg och den plockar många bort. Man får ett öppnare och trevligare kök om den ryker, men Henke har sagt nej hittils. Jag får tjata lite och så får jag använda min kvinnliga/sexuella list 😀 Nåja, jag får återkomma till de där när tiden väl kommer till sånt.

Sent på kvällen ringde Mike och så pratade vi en bra stund och helt plötsligt blev klockan för mycket för att vara vaken. När jag konstaterat att hon va för mycket bestämde jag mig för att sätta mig ner och lyssna lite på musik, gissa med vem 😉

Jag fick också ett konstigt mail idag från någon som sade sig ha hittat mig på QX och som sedan vandrat hit. Uppenbart var han väldigt full när han mailade för bland annat hade han insett att, “Du verkar vara så kåt och så verkar du ha så stor kuk”
Jag har nu suttit i en halvtimme och letat efter inlägg som skulle tyda på det sistnämnda men inte funnit något, men tack ska du ha! Jag trodde man skrev på bloggar och försökte verka märkvärdig på grund av motsatsen, haha.
Jag är ändå mest impad av att presentationen:

Hej!
Jag tycker egentligen inte om bögar. Jobbigt när man är en själv
Take Care

som jag har på QX kan locka till sig folk 😀

Nej nu ska jag nog sova lite. I morgon ska jag faktiskt jobba, de ni! Fast de e med bra folk och dessutom är vinterkräken avblåst för denna omgång, men den lär komma tillbaka snart igen.

Natti!

/Walle

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *