Walentine.com: Dagens Danny

Till sist, vad önskar du dig i julklapp?

– Jag önskar mig fred på jorden så klart. Men jag skulle även behöva en mikrovågsugn till min lägenhet.

Så gulligt och naivt blir det när Idol Danny svarar TV4. Är det bara jag men blir han inte allt sötare? En liten *hihi* har jag nog i honom.

Läs detta också!

– Jag firar en traditionell jul hemma med familjen. Jag vill att det ska vara mycket mat och att så mycket som möjligt ska vara hemlagat. Att köttbullarna ska vara rullade och att skinkan ska vara kokad hemma. På julen vill jag försöka spendera så mycket tid som möjligt med min familj. Jag älskar att baka, så det gör vi mycket. Allt från lussekatter till pepparkakshus.

Är det bara jag som tror att Danny en dag kommer göra ett tv-program ihop med Carola?

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *