Walentine.com: Ännu mer patetiskt…

I serien saker som är patetiska pratade vi igår om hur patetisk jag är när jag ska banta. Idag ska vi prata om en helt annan sak som är minst lika patetisk om inte värre…

Inser du inte själv hur jävla löjlig du är när du hysteriskt sitter och bläddrar igenom hundratals med sidor på den här sajten. Vad är det du letar efter? Tror du verkligen att jag är så jävla dum så att jag skulle använda den här sidan för att jävlas med dig? Har du så höga tankar om dig själv så du tror att jag har tid att lägga ner energi på att hitta på jävelskap mot dig när jag har 5 sidor att driva plus jobb och plus bokskrivande? Eller är det så att dina lögner om mig blivit en verklighet för dig? Är det helt enkelt så att trots att jag gång på gång visat att jag aldrig tänker göra något emot dig så har dina lögner blivit det du tror på. Så som det var med Elin, med dina tjejer, med mig, med släkt, inför släkt och inför alla andra också.
Du är feg, vet du det! Du är så oerhört feg. Det finns inga ord som kan förklara hur feg du är. Visst, denna gången är du ändå modigare än sist för denna gången hälsar du ju på från ditt jobb i alla fall. Värre var det då du fegt gick in genom “The Cloak” och där du glatt kunde läsa hur du förstört mitt liv. Denna gång verkar du mer öppet kunna stå för att du går in men patetiskt är det likförbannat.

Det går inte ens att skriva in ditt namn som kommentar mer. Gör man det stoppas kommentaren och ingenting publiceras. Dessutom finns det, om du orkar flytta skallen lite till höger, en sökfunktion så använd den! Eller tror du, i din iver att misstänka allt ont, att jag manipulerat den så att den håller borta allt om dig? Jag är ju en djävel på det där säger du ju, att manipulera.Take Care och jag lovar att du ska få bli inbjuden till premiären av filmen om mitt liv. Fast i den kommer du heta något annat, där också.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *