Walentine.com: Vilodag

Idag har inte Walle gjort många knop alls och det känns skönt. Jo jag har ätit en massa apelsiner hela dagen och så gjorde jag mig en omelett med skinka, ost och lök i (11 points!)
Har mest suttit med mitt imperium av hemsidor och annat vilket är en skön terapi för själen. Varje gång jag sitter kommer jag på nya idéer och annat men jag försöker tygla mig. Fast man skulle kanske fixa till en 30 olika sidor och så lite reklam på varje. Kanske skulle man då kunna leva på det 🙂
Har stängt av hjärnan på alla onda tankar idag, vilket känns skönt de också. Man kan inte fundera hela tiden och det jag funderar på finns de inge snabba svar på så då kan det lika gärna få vara emellanå.

Det skedde däremot en total katastrof med mitt andra stora intresse idag: Akvariet
Jag har haft en mycket speciell sorts svärdbärare som jag gjort allt för så att hon ska bli på humör och börja leka lite. Mysig musik, tända ljus tillsammans med räkor och en skön stämmning gav till slut resultat och hon började bli rund om magen men så idag av någon anledning braka hon bara ihop och dog mer eller mindre mitt framför mig. Jag är inte så insatt i första hjälpen till akvariefiskar så allt slutade med en sorglig begravning där jag och Zuzzi var närvarande. Jag som suckade djupt och Zuzzi som på två ben står och tittar ner i holken och frågar sig varför jag spolar ner hennes middag.

När dagen blev kväll lade jag mig och läste lite och bara slappade. Det är skönt att slappa, jag borde göra det oftare. Då kanske med något mer roligare att läsa än en manual på 361 sidor till Joomla Jag vädjar fortfarande till någon där ute som kan Joomla och som känner för att hjälpa en stackars fjolla: HJÄÄÄÄÄLP 😉

Nej nu är klockan för mycket och jag ska lägga mig i sängen och se på något avsnitt av någon tv-serie som jag i morgon inte kommer komma ihåg för jag har somnat före jag sett klart det. I morgon ska jag föressten skriva ett hatinlägg om tv-programmet Förkväll. Det programmet måste vara det absolut värsta som drabbat människan sen digerdöden. USCH
Mer om det i morgon

Natti 🙂

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *