Walentine.com: Utslagen helg

En del säger att jag sover för lite timmar per dygn. Dessa människor borde sett mig denna helg för aldrig någonsin har jag varit så här totalt utslagen.
Jag fick tag i penicillin i torsdags som jag fick för mig att äta på grund av en tandinfektion av den mer jobbiga sorten. Till saken hör att jag tidigare varit väldigt känslig mot penicillin men jag tänkte att jag fick stå ut med kass mage, bara infektionen gick över. Så på torsdagskvällen åt jag min första tablett…

När jag vaknar på fredagen är jag totalt borta. Magen är uppsvullen, och jag mår på ett sätt som får magsjuka att vara rena drömmen. Jag fryser och skakar och är jäkligt kass helt enkelt. Jag går och lägger mig igen och sover i 5 timmar. Efter det är jag något piggare men fryser lika mycket fortfarande och mår fortfarande dåligt. Jag gör då en ganska dum sak, jag fortsätter med penicillinet. Av någon anledning kopplar jag inte att det är just dom som är boven i dramat utan får för mig att jag fått nåt virus eller nåt igen. Därför behöver jag kanske inte riktigt säga hur jag mår på lördagen. Fast jag sover i 15 timmar mer eller mindre i sträck den dagen. På kvällen slutar jag ta penicillinet och inser att jag tidigare var känslig men har nu blivit mer eller mindre allergisk mot eländet. Idag söndag har det varit lite bättre, men inte mycket. När jag orkat har jag gått och plockat och röjt lite men har mest sovit och vilat.
Det var faktiskt längesen jag var så utslagen som nu. Jag brukar inte bli sjuk på det sättet men sista tiden har fanimej allt slått ner som en bomb i min stackars kropp. Jag vet vad det är, och jag är redan förberedd. Ändå önskar man att det kunde dröjt lite.

De e skit me Walle helt enkelt

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *