Walentine.com: This Is Not A Real Life

Klockan är för mycket och jag är för trött. Försökte mig på att vara aktiv idag och nu straffar febern mig. I morgon ska jag sova, och sedan ska jag vila och efter det ska jag ta det lugnt.

Har ägnat kvällen åt att lyssna på Geoges nya singel This is not real love. Han är en Gud inom popmusik denna George. Jag fick frågan en gång om jag gillade George Michael för att han var bög. Då jag dyrkat marken han går på sedan Wake me up before you gogo kom för tusen år sedan så är svaret på den frågan nej. Snart kommer han hit! I normala fall skulle jag vänta som ett barn på jultomten nu, men de gör jag inte. Jag längtar inte efter något längre. Det kommer säkert hända något, sen e de klippt. Så som så ofta i Walentines liv.

Detta är inget liv

Varför måste man då leva?

Måste man leva?

Hur lever man när man knappt vill andas?

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *