Walentine.com: Strömavbrott

Idag lärde man sig att det är viktigt att spara hela tiden, för annars svär man högt när Göteborg slocknar. Detta skedde idag idag i vår lilla stad. Halva staden blev kolsvart och det var ganska intressant att bo i ett problemområde när detta skedde. Knappt hade sista lampan slockat förrän gårdnarna blev fulla av folk och sedan hördes de första bråken.
Jag hatar verkligen Backa.

Annars har helgen varit lugn som tusan. I fredags var Markus och Teresia här en stund vilket va trevligt och igår sov jag mest hela dagen. Förkylningen börjar ge med sig nu och febern är borta. Detta är tur med tanke på operationen i morgon. Alla som vet om den verkar mer oroliga än jag vilket är omtänksamt. Saken är den att detta verkligen inte är något alls direkt att oroa sig för. Det är knappt en ingrepp som sker och allt går snabbt över.

Idag när strömmen gick ställdes jag annars för ett ganska jobbigt problem: Hur länge håller ett akvarium med syre om pumpen är avstängd och lampan släckt. Som alla som inte sov på biologin vet så producerar inte växter syre när det är mörkt. Riktigt hur det funkar vet inte ens jag. Är det så att blommorna pang BOOM slutar när det blir mörkt eller tar det lite tid att förbereda sig? I vilket fall som helst såg jag framför mig hur jag fick stå och röra omkring i vattnet för att släppa ner syra till mina bebisar.
Som tur var kom strömmen tillbaka 🙂

Annars har kvällen och eftermiddagen som en del säkert redan räknat ut varit ganska irriterad. Jag tar gärna kritik men när folk försöker få det jag skriver att vara något annat än det är så blir jag fly förbannad. Att man sedan heller inte är intresserade av att ta reda på hur det ligger till bevisar ju bara vilken syn man egentligen har.
Att nu helt och hållet glömma av att vi har en regering med KD i tycker jag är rent löjligt. Tolkar man sedan min oro för KD som att jag tror att Reinfeldt knockar bögar som hobby är det man själv som läser jävligt illa.
Lustigt också är det att personer hävdar att jag ägnar mig åt sakfel när jag skriver om politik. När jag däremot skriver om religion, ett ämne jag läst i ett år mot politik som jag varit intreserade av sedan jag, och håll i er nu, VAR MED I CENTERNS UNGDOMSFÖRBUND, så klagar inte personerna. Det mest roliga i allt är att jag vet att jag skrivit fel om både Biblar och religion då ämnet är nytt för mig men ack så intressant och spännande.
Därför kan man då konstatera att detta handlar inte ett skit om vare sig homofobi, rfsl eller något annat. Det handlar om rött vs blått. Jaja skit samma. Jag bryr mig inte egentligen. Jag har annat att oroa mig för än om några blir förbannade på vad jag skriver i min blogg.

Nu ska jag gå och se på film innan man somnar. Är fortfarande lika trött hela tiden. Kroppen behöver extremt med sömn känns det som men de blir väl bättre med det också, eller inte…

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *