Walentine.com: Snart dags för George Michael – 25 live

Jaja nåra timmar kvar, och ställer han inte in nu så kan jag snart skryta med att ha sett George Michael igen!
Det vår många år sen sist. Då hade han nyss slagit igenom med Faith och Wham hade nyss blivit historia.


Wham på den tiden det var modernt att se ut som en skrämd höna i håret. Ack va kär jag var i George Michael på den tiden. Eller nej, kär var jag ju inte, får jag var ju inte gay då. De va ju inte han heller 🙂

Efter det jag läst om det hela har 25 live fått blandad kritik. Aftonbladet tyckte inte alls om den medan DN tyckte väldigt mycket om den. Pressen i England verkar lyriska men George är också enormt poppis i sitt hemland.


Albumet Older. Här kom George Michael ut, långt före toalettbesöket i USA. Lyssnar man på texterna inser man snabbt att detta är en av världens största artister. Han är så sanslöst bra och skriver så fantastiska texter så man blir alldeles förtrollad.
Ja jag vill till och med slå till med att säga att jag anser att albumet Older är ett av de bästa album som gjorts någonsin.

Den största frågan för mig idag är hur jag ska klara av att stå upp i över 3 timmar. Jag får knarka i mig en massa värktabletter och sånt innan. Ibland är det nästan synd att man inte dricker alkohol längre.

Nej nu ska jag göra mig i ordning. Dags att åka in till stan snart. Dags att sjunga med till Spinning the wheel, Outside och självklart Careless whisper

Andra bloggar om: George Michael

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *