Walentine.com: Snälla Reinfeldt, sparka de där människorna nu och gå vidare

En av sakerna Alliansen gick till val på var trygghet. Man ska kunna ha jobb, man ska inte fuska och man ska sköta sig. Gör man det blir allt bra. Regeringen är inte en vecka gammal när detta skrivs och media är nu överhopad med kommentarer och hets. Allt handlar om obetalade licenspengar. Pressen skriker “AVGÅ!” och jag håller med dom. Det är dags att sätta punkt nu.

Sverige har fått en ny regering, en blå sådan. Om det kan vi tycka mycket, men det saken egentligen handlar om är att hela denna sjuka cirkus med människor som uppenbart anser att lagen bara gäller vissa får Sverige att stanna upp.
Det läggs en ny budget på måndag, Den första från Alliansen, och vi är många som bävar för den men det är ändå en vald regerings första budget och för nationens skull är det viktigt att detta sköts på rätt sätt. Vi ska inte hamna i en situation där den viktiga debatten försvinner därför att några ministrar gör som dom vill.

Därför är det dags för Reinfeldt att göra det en statsminister borde göra. Han ska avskeda dom som uppenbart inte har i regeringen att göra och han ska tillsätta folk som sköter sig. Att ha en regering med elitmänniskor är inget bra, men en minister som är så urbota dum så att hon ljuger inför media och skyller på dålig ekonomi när hon tjänar 100 000:- i månaden är ingen bra minister. Lika lite är en minister som uppenbart anser sig ha rätten att följa de lagar som passar henne en tillgång för Reinfeldt. Jag är stört emot pigskatten. Får jag skita i att betala skatt nu för det då eller kan jag sänka mitt belopp? Jag vill nämligen inte vara med att finansiera en sådan felaktig användning av skattepengar. Självklart måste jag betala men vad är den för signal representanter för regeringen skickar ut???

Så sparka de där tre nu och gå vidare. Det måste bli ett slut på detta nu och media kommer inte ge sig. Så länge detta fortsätter kommer ingenting vettigt att ske. Sverige är för värdefullt för det, alldeles för värdefullt

Andra bloggar om: Alliansen, politik

Intressant.se

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *